Regulament de Ordine Interioara

In jos

Regulament de Ordine Interioara

Mesaj  Maniacs1923 la data de Mier Aug 04, 2010 6:13 am

>>>Regulament de Ordine Interioara<<<1.Un membru News Reporter nu are voie sa stea AFK mai mult de 10 minute in consecinta va primi la prima abatere faction warn iar la a doua abatere demis.
2.Un membru News Reporter nu are voie sa puna nos/hidra pe masinile de NR.Daca veti face acest lucru veti primi la prima abatere rank down iar la a doua abatere demis.
3.Daca un membru NR nu respecta regulamentul sau v-a jignit / suparat ma veti contacta in joc si vom rezolva problema.In nici un caz NU il veti posta pe colegul respectiv.Daca faceti acest lucru veti fi demisi amandoi.
4.Nu folositi heli in scopuri de a face bani ca de ex:Ofer sarituri cu parasauta ,etc.Daca veti fi prinsi primiti faction warn.
5.Respectati membrii cu rank mai mare,in caz ca nu respectati aceasta regula veti primi faction warn.
6.Folositi un limbaj adecvat pe chatul /f , /w , /sms ,nu folositi cuvinte jignitoare,daca veti fi prins veti primi faction warn.
7.Dintre joburile ilegale puteti avea doar jobul 'car jacker' restul de joburi [arm dealer,drug dealer,whore] sunt strict interzise.In caz ca aveti vreunul din joburile ilegale primiti faction warn.
8.Nu aveti voie sa cereti rank UP,daca veti face asta cei de rank 2+ vor primi rank down iar cei de rank 1 vor fi demisi.
9.In caz ca plecati in [concediu,vacante],etc si nu intrati mai mult de 3 zile pe server sunteti obligati sa postati la Inactivitate
aici.Daca sunteti inactivi mai mult de 3 zile si nu postati,in momentul in care intrati pe server veti fi demisi.
10.Un news Reporter nu are voie sa ia bani pentru anunturile care le da,aceste anunturi sunt GRATIS,doar in anumite cazuri se fac excepti,ca de ex: x isi vinde casa,vorbeste cu un nr si ii spune imi dai anuntu din 5 in 5 minute si iti dau suma Y.Dar voi NU aveti voie sa cereti.Daca va prind ca cereti bani pentru anunturi veti fi demisi fara discuti.
11. Membrii de rank 1 . 2 . 3 NU au voie sa umble cu heli,daca vor fi vazuti/prinsi risca faction warn,iar cei de rank 1 vor fi demisi.
12. In timpul unui live sau stire nu aveti voie sa dati news,altfel veti primi faction warn.

>>Va rog sa respectati aceste reguli.Le-am facut pentru binele factiuni News Reporter.<<

Maniacs1923

Mesaje : 14
Data de inscriere : 04/08/2010
Oras: : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum